20 Aralık 2010 Pazartesi

Teşekkürler...

İnanıyoruz kampanyamızı duyuracağız dedik ve bu lafda kalmadı, ne mutlu hepimize...
Ne mutlu hepimizden oluşan birlik beraberliğe...



Kampanyamızın henüz çok yeni olmasına rağmen yürekten çalışma, sevgi ile dayanışma ve güçlü elbirliği ile malzemelerin toparlanması hiç hız kesmeden devam ediyor. Kampanyanın destek veren gönüllüleri ve de resmi kurumları var. Gönüllülerimiz olmadan bu işi duyurmak, ilk etapta o kadar malzemenin hemen toparlanması ve okullara ulaştırılması hiç de kolay olmazdı. Henüz malzememiz yokken gönüllülerimiz kendi ceplerinden alışveriş yapmış ya da evlerinden topladıkları eşyaları bize ulaştırmışlardır.

Kampanyayı destekleyen en önemli kuruluş ise hiç şüphesiz Türkiye Yardım Sevenler Derneği Kartal şubesidir. 1928 yılında bizzat Atatürk tarafından, ''Büyük varlık ve faziletleri unutulmuş olan Türk kadınlığına ayağa kalkarak hürmetlerimizi göstermeliyiz. Türk kadını yoksul olmaz, Türk kadını bizatihi bir varlıktır.” sözleri ile özellikle yardıma ihtiyacı olan kadınlarımıza yine kadınlarımız tarafından destek verilmesi amacı ile kurulmuştur. Günümüzde sadece kadınlarımıza yardım ile sınırlı kalmayıp yurt genelinde okullar, yurtlar, sağlık evleri kurulmasını sağlamış, kız çocuklarının okutulması için özellikle uzak illerde çalışmalar yapmış ve derneğin kuruluşunun 81.yılında 81 anasınıfı projesi ile eğitim-öğretim alanında da önemli adımlar atmıştır. Son olarak Hepimizden Hepinize Kampanyası'na tam destek vererek bizlerin hem bu işi öğrenmemizi hem de kampanyayı daha ilerilere taşımamızı sağladıkları için kendilerine müteşekkiriz.

YET Yayıncılık...Kampanyamız daha ilk adımlarını atarken facebook aracılığı ile buluştuk ve tanıştık. Her okulumuzun 1.sınıflarına okuma yazma eğitim setlerini bedelsiz olarak bağışladılar. Kendilerine ne kadar teşekkür etsek az kalır. Her telefonumuzda güleryüzleri ile bize sonsuz destekler...

Ve gönüllülerimiz...Onların yürekleri bizimle, başımız her sıkıştığında onların rahatlatan sesleri ve ellerinde torbalarla çıkıp gelmeleri inanın anlatılamaz değer taşımakta...

Facebook, blog ve twitter aracılığı ile bizi takip eden katılımcılarımız...Aklımıza takılan sorulara hep cevap verdiğiniz için, günün her saati ekranınıza düşen kampanya mesajlarını sabırla okuduğunuz ve ilgi gösterdiğiniz için, olumsuzluklarda sinirlenip üzüldüğümüzde bizi sakinleştiren arkadaşlarımız olduğu için çok çok çok teşekkür ederiz.

Kampanyamız hepimizin kampanyası...Elele üstesinden gelemeyeceğimiz engel yoktur!

Sevgiler

Meltem ŞAHİN
Hepimizden Hepinize

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder