15 Şubat 2011 Salı

Nurcan Öğretmen'den Mektup - Beğenler Köyü Manisa


4 Ocak 2011

Merhabalar Meltem hanım;
Ne zamandan beri  Hafize ile fotoğrafları göndermek istiyoruz ama msn den kaynaklanan nedenlerle uğraştık. Bizleri sorarsanızz bizler çookk ama çokk iyiyiyiz sayenizde. Ard arda gelen yardımlarınızla sonsuz mutluluklar yaşadık. Siz de bunu miniklerin gözlerinden anlayacaksınız. Hepsinin gözlerinin içi güldü kutuları görünce! Özellikle Tuğba öğretmenimizin teşekkürleirni iletiyorum size. Malum köy şartlarında bizler set aldıramıyoruz .Gönderdiğiniz setleri hemen çalışmaya bile başladılar...Onlar için daha güzel bir mutluluk olamaz.
Benim miniklerime gelince... Onlar zaten havalara uçtular. Kutudan çıkanı alan bir kenara çekilip arkadaşlarına kaptırmamak için  büyük bir çaba harcadı. Neyse ki kısa sürede çözdük.Yapbozlar, polis telsizi.sarayımız  daha ne olsun ki...
Sizin için ne desem ne kadar teşekkür etsem azdır Meltem Hanım. Bir insan bu kadar mı ince fikirli olur!!Bütün gönderdikleriniz, öğretmen arkadaşlarım için gönderdiğiniz romanlar ve  zahmet edip gönderdiğiniz hediyeniz... Ben ve öğretmen arkadaşlarımı çok duygulandırdınız.
Bütün arkadaşlarımızn size çoooook çok selamı varr.
Hepımızden Hepınıze Kampanyası'na tekrar tekrar teşekkürler...

Nurcan İmren

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder